40-годишен мъж отива на съд за нанесени множество телесни повреди над

...
40-годишен мъж отива на съд за нанесени множество телесни повреди над
Коментари Харесай

Мъж отива на съд за системни побои над съпругата си |

40-годишен мъж отива на съд за нанесени множество телесни повреди над брачната половинка си, оповестяват от Софийската районна прокуратура. 

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за домашно принуждение и за лека телесна щета.  

От държавното обвиняване разказват по кое време и по какъв начин обвиненият С.В. е издевателствал над брачната половинка си. 

На 12 юни 2019 година към 19  ч. в апартамент в столичния квартал " Лозенец " С.В. хванал за косата и блъснал на пода брачната половинка си И.В., с което й предизвикал телесна щета, изразяваща се в кръвонасядания на седалището, бедрото и китката на дясната ръка.

На 10 януари 2020 година към 14 ч. обвиненият блъскал и ритал брачната половинка си, вследствие на което й били породени кръвонасядания и отоци. Четири дни по-късно той я хвърлил на земята и я удрял, като не й разрешавал да стане.

Отново няколко дни по-късно - на 19 януари към 22 ч. С.В. нанесъл голям брой удари с ръце и юмруци по главата и тялото на жената. Обвиняемият предизвикал на брачната половинка си телесна щета, изразяваща се в кръвонасядания и отоци по лицето и рамото.

Разпитани са очевидци и са направени експертизи. От показанията на очевидците станало ясно, че С.В. посягал на брачната половинка си, откакто е използвал алкохол.

Предстои делото против обвинения да продължи в съда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР